regiotourweekend naar “Le Beau France”.

Jaja geachte Regio Utrecht-leden,

We gaan met het regiotourweekend (19/20 en 21 juli) de grenzen verleggen we gaan namelijk naar “Le Beau France”.

Nadat ik en Laila al verschillende keren zijn gaan oriënteren en ook daar de nodige handenarbeid te hebben verricht aan de verbouwing van de boerderij van onze buren in Frankrijk en dan zaten wij s’avonds bij het kampvuur gezellig te wezen met de buren en dan kwam het gesprek toch vaak over onze Harleyziekte en onze Harleyvrienden.

En op zekere avond kwam ik met het idee om gewoon naar Frankrijk te komen dan konden zij het zelf meemaken, en aangezien onze buren ook heel gezellie zijn, waren zij gelijk heel enthousiast over het idee en begonnen gelijk mee te denken.

Ruimte voor tenten is er en dat is het belangrijkste de rest komt vaak vanzelf als je met veel gezellige mensen bent.

Dus vandaar dat wij jullie na goed overleg met alle betrokkenen en uiteraard het voltallige bestuur willen uitnodigen om een weekend naar Picardi in Frankrijk te komen rijden uiteraard op de Motor want voor auto’s is geen ruimte.

Krasse knarren op reis

De krasse knarren op reis. Eind februari samen met Hans naar het Altes Elefantentreffen in de Eifel. Hier kwamen we Jeremy en zoon tegen. Het weer was zachter dan in 2011 en dus goed te hebben. De eerste avond tent opgezet in de modder, de haringen kregen we niet goed in degrond en toen we zaterdag wakker werden was de voortent ingestort en mochten we dweilen. Zaterdag hebben we leuke rit gemaakt door de eifel en langs de moezel. Nooit geweten dat het in de winter zo een uitgestorven gebied is. Veel mensen lijken in de winter elders te wonen. In veel dorpjes langs de moezel is niets open en in de stadjes slechts een enkel restaurantje. De wijnranken langs de bergen geven een somber beeld zonder de mooie groene of gekleurde balderen. Op een enkele helling zie je de eerste wijnboer al weer voorzichtig kijken wat hij dit jaar beter gaat doen.